Tratamente antimbatranire pentru ten


Iata care sunt cele mai eficiente tratamente homemade pentru indepartarea ridurilor!

Lotiune tonica bio pentru intinerirea tenului 

Inlocuieste lotiunea tonica pe care o folosesti de regula cu un produs natural pe care il ai la indemana precum: 

Lapte de cocos - iti readuce stralucirea pe chip, intinerindu-ti tenul.

Lapte - eficient in indepartarea celulelor moarte, laptele contine si acid lactic care ajuta la regenerarea pielii.

Zeama de lamaie - face minuni atunci cand vine vorba despre intinerirea pielii.

Avocado - cu un continut bogat in uleiuri naturale, acesta iti va face tenul sa ramana vesnic tanar. Taie cateva felii de avocado si maseaza-ti fata cu ele, folosind miscari circulare.

Masti pentru un ten tanar si frumos 

Pentru a-ti face o masca anti-imbatranire cu ulei de masline si zeama de lamaie ai nevoie de: 2 linguri de ulei de masline si o lingurita de zeama de lamaie. Amesteca ingredientele si aplica-le pe fata proaspat curatata, folosin o discheta demachianta. Curata-ti fata cu apa calduta dupa ce ai lasat masca sa actioneze pret de 10 minute.

O masca pentru prevenirea eficienta a ridurilor este si cea cu cacao si lapte. Fa o pasta din lapte si cacao pe care aplic-o pe tenul curat si pe gat si las-o sa actioneze 5 minute.

Ai probleme cu acneea si totodata incep sa se vada semnele imbatranirii pe tenul tau? O masca cu albus de ou si capsune este exact ceea ce iti trebuie! Capsunele contin acid salicilic, care ajuta la uciderea bacterilor si trateaza astfel acneea. Totodata albusul te scapa de ridurile de expresie.

Combina cateva capsune cu un albus de ou si transforma-le, cu ajutorul unui blender, intr-o pasta pe care o vei aplica pe toata fata. Las-o sa actioneze pret de 15 minute si apoi clateste cu apa calduta.

Mierea si taratele de ovaz fac si ele minuni pentru tenul tau asa ca le poti combina folosind parti egale din fiecare ingredient. Aplica masca si las-o sa actioneze cel putin 10 minute; clateste apoi cu apa calduta.