Tratamente naturale pentru stimularea cresterii parului


Amestecurile de ingrediente naturale au proprietati benefice pentru sanatatea podoabei capilare, cea mai importanta fiind stoparea caderii masive a firelor de par. 

Folosind o data pe saptamana aceste masti, vei vedea ca parul nu va mai avea aspect de ars, chiar daca te vopsesti cu pudra decoloranta si pentru coafarea lui folosesti tratamente termice. 

Prima masca-minune, care are un efect senzational asupra parului este aceea pe baza de banane.
Aceste fructe contin multe vitamine si uleiuri, care redau parului luciul natural si ii confera stralucire si elasticitate. Banana reface si parul ars de la vopsit. Un alt ingredient binefacator pentru podoaba capilara este mierea, care contine numeroase substante nutritive, cum sunt vitaminele E, K, C, B1, B2 si B6. Impreuna, banana si mierea fac o echipa imbatabila cand vine vorba despre stoparea caderii parului.


Stimuleaza cresterea parului cu o masca cu banane

Masca pe care o prepari dintr-o banana, un ou, o lingura cu miere si o jumatatea de ceasca de bere neagra incepe sa-si faca efectul dupa doar o aplicare. Pune toate ingredientele intr-un blender si amesteca-le bine.
Aplica pasta pe toata lungimea parului, umezit in prealabil, si acopera capul cu un prosop. E bine sa lasi masca sa actioneze cel putin o ora, dar daca iti permite timpul, lasa amestecul si doua ore pe par.
Spala-te cu samponul obisnuit, asa cum faci in mod normal, si repeta operatiunea o data pe saptamana. Dupa patru utilizari, rezutatele sunt de-a dreptul spectaculoase.


Masca din ulei de cocos

Un alt ingredient care aduce beneficii podoabei capilare este uleiul de cocos. Acesta nu doar ca miroase foarte bine, ci are si putere mare de hidratare a firului de par.

Ca sa faci o masca, ai nevoie de patru linguri de ulei de cocos si doua de ulei de masline. Se amesteca grasimile bine si apoi se aplica pe par, punand accent pe varfuri. Prinde parul in coc si acopera-l cu o casca de dus. Dupa cel putin o jumatate de ora, spala-te si clateste aparul cu multa apa.